четвер, 29 грудня 2016 р.

Конференція до Дня гідності та свободи

22 листопада у Твіржанському НВК відбулася районна конференція за участю лідерів учнівського самоврядування та педагогів - організаторів навчальних закладів району з нагоди відзначення Дня гідності та свободи. Розпочала конференцію методист відділу освіти Мостиської РДА Андраш Ганна Ізидорівна, яка сказала, що свято встановлено на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній історії України : Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.
Лідери учнівського самоврядування шкіл району провели засідання учнівського парламенту «Чи зрозумів я сутність життя в Україні після Революції Гідності». Президент учнівської республіки «ТЕМП», учениця 9 класу Твіржанського НВК Щербата Ірина наголосила, що обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотній – події, які почалися біля монументу Незалежності ввечері 21 листопада 2013 року тривають і досі. Гідність не купиш за жодні гроші. Вона або є, або її немає. І українці – Небесна Сотня, воїни АТО, волонтери, патріоти, що сидять у путінських тюрмах – довели, що вона в них є. Свободу ж треба виборювати, а виборовши – відстоювати.
Цього ж дня о 12 годині всі вихованці Твіржанського НВК та присутні лідери учнівського самоврядування мали можливість подивитися флешмоб, який підготували учні 8 класу Судововишнянського НВК «Ми гідні того, що ми Українці».

Немає коментарів:

Дописати коментар