четвер, 29 грудня 2016 р.

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Минулого тижня, а саме з 21 по 25 листопада, у Твіржанському НВК пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Усвідомлюючи вагомість цієї проблеми, класні керівники підготували та провели різноманітні заходи щодо підвищення поінформованості вихованців навчального закладу, а саме: 1-4 класи – ситуативно – рольові ігри «Безпека дорожнього руху залежить від кожного», подорож до країни дорожніх знаків , 5 клас – виховна година «Азбука безпеки», 6 клас – вікторина «Безпека на дорозі – безпека твого життя» , 7 клас –брейн-ринг «Дорожні знаки» , 8 клас – виховна година «Як попередити дорожньо-транспортний травматизм. Обов’язки і права пішоходів у темну пору доби», 
9 -11 класи - гра-практикум з ПДР «Ми - зразкові пішоходи». Учні 1 – 4 та 5 – 7 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Безпечна дорога до школи» (відповідальна Чміль С.І.)
А 25 листопада відбулася зустріч вихованців навчального закладу з працівниками поліції. Інспектор ювенальної превенції Мостиського відділення поліції Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області лейтенант поліції Петик Вікторія Володимирівна та інспектор з дорожнього нагляду Мостиського відділення поліції Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області лейтенант поліції Фірко Андрій Ярославович розповіли про наслідки дорожньо- транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожнього травматизму, попередження небезпечної поведінки на вулицях і дорогах, дотримання правил дорожнього руху.
Проведення вищезазначених заходів сприяло ознайомленню школярів з правилами поведінки на дорогах та у громадському транспорті, дало можливість виховати дбайливе ставлення до свого здоров’я та життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар