четвер, 29 грудня 2016 р.

Учнівська конференція

У Твіржанському НВК 26.10.2016р. пройшла конференція на тему «Діяльність учнівського самоврядування Мостищини», яку провів педагог-організатор Підбережник С.Б.
Учасниками конференції були всі лідери учнівського самоврядування та педагоги-організатори навчальних закладів Мостиського району. На заході була присутня методист відділу освіти Мостиської райдержадміністрації Андраш Ганна Ізидорівна, яка вказала на важливість діяльності самоврядування в навчальних закладах району; подякувала за активну діяльність органів учнівського самоврядування протягом навчального року. Заступник директора з ВР Твіржанського НВК Приймак М.М. привітала усіх присутніх, акцентувала увагу на позитивних сторонах діяльності лідерів навчального закладу. Оскільки випускники НВК, котрі обіймали керівні посади в учнівській парламентській республіці, після вступу у виші змогли з легкістю реалізувати себе в новій сфері. До прикладу, екс-президент учнівської республіки "ТЕМП", Щербатий Роман після вступу в Одеську Юридичну Академію не
лише гарно навчається, але й займається активною громадською діяльністю, організовує дозвілля студентської молоді, користується авторитетом у викладачів.
Лідери мали можливість прозвітувати про діяльність органів учнівського самоврядування у своїх навчальних закладах за 2015-2016 навчальний рік. А також заступник лідера самоврядування Мостищини «Учнівський меридіан» Щербата Ірина розповіла про проведені заходи протягом навчального року . Звіт проходив динамічно, учасники підготували попередньо презентації із фото проведених заходів. Заключним етапом конференції були вибори лідера «Учнівського меридіану». Сергій Богданович провів їх відкритим голосуванням, створивши попередньо виборчу і лічильну комісію із лідерів учнівського самоврядування Мостиського району. Президентом районної учнівської організації «Учнівський меридіан» стала учениця 10 класу Судововишнянського НВК Ребій Андріяна, а заступником – учениця 9 класу Твіржанського НВК Щербата Ірина.
Безумовно, лідерські якості є не у кожного, але школа має бути тим закладом, який розвине ті якості, та підготує до дорослого життя активну, впевнену в собі молоду людину.

Немає коментарів:

Дописати коментар